این محصول با پوست بدن سازگار بوده و برای ثابت کردن مژه روی پلک کاربرد دارد. مژههای مصنوعی در دو نوع موقت و دائم تولید میشوند. اما بیشترین تفاوت بین این دو نوع مژه مصنوعی در چسب مورد استفاده در آنها است.
البته منظور از مژههای دائم نوعی است که ماندگاری طولانیتری دارد. در نوع دائم از چسبهایی استفاده میشود که میتواند هفتهها مژه مصنوعی را روی پلک نگه دارند. اما مژههای موقت نیاز به چسبندگی طولانی مدت و ماندگاری بالایی روی پلک ندارند.
از نوع موقت مژه بیشتر برای حضور در مهمانیها و مجالس استفاده میشود. تفاوتی که چسبهای موقت و دائم مژه مصنوعی دارند در نوع ترکیبات آنها است. در ادامه بیشتر با این دو نوع اصلی از چسب مژه آشنا خواهیم شد.
اشاره کردیم که دو نوع مژه مصنوعی موقت و دائم وجود دارد. چسب مورد استفاده برای هر یک از این انواع با دیگری متفاوت است. در این بخش به توضیح این دو نوع چسب مخصوص مژه میپردازیم.
1- چسب کاشت موقت مژه:
از این نوع چسب برای وصل کردن مژه روی مژههای طبیعی خود فرد استفاده میشود. این نوع چسب قبل از خشک شدن شیری رنگ است اما به سرعت خشک و بیرنگ میشود. بنابراین حتی از فاصله نزدیک نیز این نوع چسبهای موقت مژه قابل مشاهده نیستند. در این نوع از چسب مژه ترکیبات گازدار استفاده نمیشود.
2- چسب کاشت دائم مژه:
این چسبها مدت طولانیتری مژه مصنوعی را روی پلک نگه میدارند. به همین خاطر در کاشتهای به اصطلاح دائم مورد استفاده قرار میگیرند. ماندگاری بالای اغلب این نوع از چسب مخصوص مژه به دلیل وجود نوعی گاز مخصوص در آن است.
به همین خاطر اگر این نوع چسب گاز زیادی از خود متصاعد نماید مژه و پوست پلک میسوزد. از دیگر عوارض وجود گاز در چسبهای کاشت دائم مژه ایجاد قرمزی و التهاب در چشم و پلک است. البته انواع بدون گاز این نوع چسب کاشت دائم مژه نیز در بازار وجود دارد.
اما چسبندگی و ماندگاری آنها نسبت به انواع گازدار این محصول پایینتر است. با توجه به عوارض این گازها پیشنهاد میشود چسب مژه با مقدار گاز کمتر استفاده گردد. برندهای مختلفی از چسب مژه در بازار وجود دارد که هر کدام ترکیبات و ویژگیهایی مخصوصی دارند.
برخی از افراد دارای چشمهای حساستری هستند و ترکیبات چسب در آنها التهاب ایجاد میکند. برای این افراد استفاده از چسبهای مخصوص مژههای حساس باید استفاده نمایند. از ویژگیهای این نوع چسب مخصوص مژه سرعت بالای خشک شدن در آنها است.
بعد از استفاده از نوع چسب مخصوص مژههای حساس 2 تا 4 ثانیه زمان برای خشک شدن کافی است. نکته جالب اینکه این مدل چسب از انواع چسبهای پزشکی به حساب میآید. بیشتر هم برای مژههای مشکی و قهوهای از انواع چسب مژه حساس استفاده میگردد.
این چسب برای مژههای دائم بیشتر کاربرد دارد و باید توسط افراد متخصص مورد استفاده قرار گیرد. استانداردها و ایمنی بالای در ساخت این نوع از چسبهای مژه در نظر گرفته میشود. ماندگاری بالای آنها که در حدود 6 هفته است از دیگر شاخصههای مهم در این چسبها به حساب میآید.
این چسبها در کنار کاربرد و مزیتهایی که به همراه دارند یک سری ایرادات هم دارند. در این بخش شما را با این معایب که میتواند مشکل آفرین باشد آشنا میکنیم.
⦁ ایجاد سوزش و خارش در چشم
⦁ قرمزی چشم
⦁ ورم و التهابات چشمی
⦁ ایجاد عفونت در چشم
⦁ تورم و التهاب در پلک
همگی از عوارض احتمالی استفاده از چسب مژه است. در صورتی که این نشانهها را مشاهده کردید باید بلافاصله مژهی مصنوعی خود را ریموو نمایید. در شرایطی که این عوارض چشمی در شما شدید باشند باید با پزشک چشم مشورت کنید.
در برخی از انواع چسبهای مخصوص مژه از فرمالدئید استفاده میشود که در واقع یک مادهی سمی است. به کارگیری فرمالدئید در چسبهای مخصوص کاشت مژه موجب تحریک شدن چشم و پلک میگردد. بنابراین در زمان خرید دقت کنید چسب مورد نظر شما حاوی این مادهی خطرناک نباشد.
تنظیمات سایت > تنظیمات اصلی > آدرس محل فعالیت
تبریز - انتهای منتظری- خیابان نیکان- نبش کوچه محمدی- لوازم آرایشی رز
تلفن تماس : 09045169699